Ispiši ovu stranicu
Osječko-baranjski HNS zaprimio 1,5 tonu mandarina iz Metkovića
25 Lis 2018

Osječko-baranjski HNS zaprimio 1,5 tonu mandarina iz Metkovića

Delegacija Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije predvođena njenim predsjednikom Vinkom Ručevićem i tajnikom Bojanom Tojagićem danas je zaprimila 1,5 tonu mandarina koje su ispred podružnice HNS Metković donirali Željko Glavinić i Vicko Krešić.

Vinko Ručević se zahvalio predsjedniku dubrovačko-neretvanske županijske organizacije HNS-a Valentinu Dujmoviću na inicijativi i podružnici HNS Metković na donaciji. Podružnica HNS Osijek će podijeliti mandarine sugrađankama i sugrađanima u nadolazećim tjednima.

„Donacija mandarina je taman došla ususret sezoni cijepljenja. Podsjećam još jednom svoje sugrađanke i sugrađane, posebice pripadnike ranjivih skupina, umirovljenike, mlade i kronične bolesnike, o cijepljenju kao najboljeg načina smanjenja rizika od bolesti i komplikacija gripe. Ostalima će sigurno pomoći voće poput ovih mandarina, koje su bogate vitaminom C, koji štiti naš organizam od prehlade. Zato ćemo ih i podijeliti potrebitima u nadolazećim tjednima“ poručio je Ručević.

Pročitano 733 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)