Jučer je u Osijeku održan radni sastanak s vodstvom IV. izborne jedinice.
06 Srp 2019

Jučer je u Osijeku održan radni sastanak s vodstvom IV. izborne jedinice.

Jučer je u Osijeku održan radni sastanak s vodstvom IV. izborne jedinice.

HNS-ov tim iz IV. izborne jedinice uvijek je vrlo angažiran, sa puno novih ideja, projekta i inicijativa koje Hrvatsku čine boljom zemljom. Samo radom, zajedništvom i suradnjom mogu se postići velike stvari za dobrobit naših sugrađana zaključak je sastanka.
Ovo je posao koji smo započeli kako bi homogenizirali i ojačali HNS-a za parlamentarne izbore. Vratiti život stranke u stranačku bazu odnosno prenositi informacije ne samo iz središnjice na teren, već što je iznimno važno, s terena u središnjicu, jedna je od glavnih zadaća, uz poboljšanje dvosmjerne komunikacije u organizaciji i organizacijsko jačanje, te bolju vidjivost HNS-a u javnosti, istaknuo je glavni tajnik strane Srećko Ferenčak.

U Hrvatskoj je bilo dugo teško, ali je krenulo pozitivno. Preokrenuli su se politički i gospodarski trendovi, a neki su se šokirali činjenicom da se napor i ustrajan rad isplati, što se vidi i u pozitivnim gospodarskim pokazateljima.
Reforma obrazovanja od jeseni ulazi frontalno u sve škole, a ministrica obrazovanja Blaženka Divjak prva je ministrica u povijesti koja je reformu obrazovanja uvela u učionice. U resoru graditeljstva i prostornog uređenja našeg Predraga Štromara su također odvijaju reformski procesi i projekti poput subvencioniranih stambenih kredita, POS-ovih stanova i energetske obnove, rezultirat će brojkom od čak 20.000 mladih koji neće iseliti i svoj će dom imati upravo u Hrvatskoj. HNS radi dobar posao u ovoj Vladi i vjerujemo da će građani prepoznati sve što smo napravili. Mi ćemo nastaviti raditi svoj posao za svoju državu, na svim ovim pozitivnim pokazateljima koje smo uspjeli preokrenuti u posljednje dvije godine. HNS ima jasan plan što će raditi, jasan smjer, niti lijevo, niti desno, nego smo naprijed. Mi se kao stranka nikada nismo okretali u prošlost, nego u budućnost rekao je predsjednik stranke Ivan Vrdoljak.

Proaktivnost, motivacija i energija iz obilaska u obilazak su sve jači i izraženiji, a smjer sve sigurniji. 

Pročitano 352 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
  • Ispis
  • Pošalji e-mail

O županiji

Osječko-baranjska županija kao jedinica područne (regionalne) samouprave dio je upravno-teritorijalnog ustrojstva Republike Hrvatske ustanovljenog 1993. godine. Smještena je u sjeveroistočnom dijelu Republike Hrvatske u Panonskom prostoru. VIŠE

Županija u brojkama

Površina:  4.155 km2
Sjedište:  Osijek
Naselja: 264
Populacija:  305.032
Gradova:  7
Općina:  35

Kontakti

Predsjednik ŽO: Vinko RUČEVIĆ
Sjedište: J.J.Strossmayera 5, 31000 Osijek
Telefon: 031 200 350
Telefaks: 031 213 970
E- pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Internet: www.hns-obz.com