Dan HNS-a Osijek
28 Ruj 2019

Dan HNS-a Osijek

Na osječkom Pampasu danas su se družili članovi 13 ogranaka grada Osijeka i njihovi gosti.


"Ovo je još jedna odlična prilika da se maknemo od politike. Bilo svakodnevne, kratkoročne, dugoročne. Danas je zabranjeno pričati o politici. Danas smo se skoncentrirali na druženje. Imamo ekipe koje željno iščekuju sportski susretu kojem će se okušati i naš predsjednik, a riječ je o potezanju konopa. Izazivamo predsjednika i njegov tim da se okušaju s Osječanima.", rekla je Žana Gamoš.

Iako je predsjednica osječkog HNS-a Žana Gamoš istaknula kako je druženje oslobođeno dnevne politike i okrenuto druženju i sportu, predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak ipak nije izbjegao politička pitanja.

"Tu smo kako bi poručili da politika ne mora biti okrutna i ozbiljna, i to HNS nikada nije ni bio. Mi smo uvijek pokušavali na jedan poseban način voditi naše članstvo i stranku, a to da pored političkih skupova, politika i prioriteta koje radimo, moramo biti i društveni, humani, i zabavni. Ovdje smo jer slavimo i najveću reformu obrazovanja od samostalnosti Republike Hrvatske. Šezdeset osam tisuća profesora i nastavnika angažirano je u reformi. Prije dvije godine smo krenuli, a sada možemo staviti kvačicu da smo ušli u školu. Ono što sam rekao prije dvije godine i četiri mjeseca, uvest ćemo reforme u škole zbog budućnosti naše djece makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici, to sam učinio!", rekao je Ivan Vrdoljak i pozvao na druženje.

Lijepo je što smo ovu tradiciju održali i proširili jer svake godine sve više ljudi dolazi na našu proslavu. Neki kako bi se natjecali, a neki kako bi probali delicije koje majstori kotlića skuhaju. Vidimo se i iduće godine. ????

Kako je danas bilo pogledajte u galeriji fotografija https://www.facebook.com/208799152545268/posts/2474689332622894/ 

Pročitano 683 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
  • Ispis
  • Pošalji e-mail

O županiji

Osječko-baranjska županija kao jedinica područne (regionalne) samouprave dio je upravno-teritorijalnog ustrojstva Republike Hrvatske ustanovljenog 1993. godine. Smještena je u sjeveroistočnom dijelu Republike Hrvatske u Panonskom prostoru. VIŠE

Županija u brojkama

Površina:  4.155 km2
Sjedište:  Osijek
Naselja: 264
Populacija:  305.032
Gradova:  7
Općina:  35

Kontakti

Predsjednik ŽO: Vinko RUČEVIĆ
Sjedište: J.J.Strossmayera 5, 31000 Osijek
Telefon: 031 200 350
Telefaks: 031 213 970
E- pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Internet: www.hns-obz.com